HNP (KT) szivattyúk

A PEMU-KT vegyszerszivattyúk egylépcsős örvényszivattyúk. Felépítés, méret, és teljesítmény tekintetében eleget tesznek a DIN 24256 szabványban előírt feltételeknek. A gyakorlati üzemeltetés követelményeit messzemenően figyelembevevő konstrukció lehetővé teszi a járókerék és a tengely tömítéseinek cseréjét a csővezeték csatlakozóinak megbontása nélkül is.

Alkalmazás:
A KT vegyszerszivattyúk általában az agresszív folyadékok, -így savak, lúgok, egyes oldószerek, -de egyben olajok, hűtővíz vagy teljesen sótalanított víz -stb.- szállítására készülnek. A KT szivattyúk alkalmazása mindenütt indokolt, ahol a hagyományos anyagok az agresszív szállítandó közegek hatására rövid idő alatt tönkremennének.
Alkalmazási területek:
A vegyipar és petrokémia ipar, a gyógyszeripar, a textil- és bőripar, az üveg- és kerámiaipar, a vas- és acélgyártás, illetve fémfeldolgozó-ipar, a környezetvédelmi berendezések, így az ivóvíz és ipari vízművek, a szennyvíztisztító berendezések vagy édesvizű illetve tengervizet tartalmazó akváriumok szivattyújaként.

Konkrét árajánlatkéréshez töltse ki adatlapunkat!     [árajánlatkérés...]

  

Konkrét árajánlatkéréshez töltse ki adatlapunkat!     [árajánlatkérés...]